Монокъл Levenhuk Wise PLUS 8x32

114,95 лв. 109,20 лв.
  • Марка: Levenhuk
  • Кат. номер: 67738
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Независимо дали обичате да се разхождате, да ходите на походи, да наблюдавате градската архитектура, или да се любувате на пейзажи, Levenhuk Wise PLUS 8x32 ще стане Ваш доверен спътник! 8-кратното увеличение позволява лесно и бързо разпознаване на обектите, дори ако целевият обект е на значително разстояние от наблюдателя. Оптиката с цялостно многослойно покритие създава изображения с невероятно качество. Той има широко зрително поле, което го прави идеален инструмент за панорамни полеви наблюдения. Корпусът е напълно непромокаем – инструментът не се страхува от дъжд или сняг. Благодарение на супер компактните си размери инструментът може да се постави лесно в джоба – можете да го вземете със себе си, където и да отидете! Открийте света с Levenhuk Wise PLUS 8x32!

Оптиката е изработена от стъкло BaK-4 и създава остри и кристално ясни гледки. За да се намали загубата на светлина в корпуса на монокъла, лещите са с цялостно многослойно антирефлексно покритие. За да се предотврати замъгляване на оптиката дори при висока влажност, корпусът е напълнен с азот. Монокълът създава ярки изображения с естествени цветове, а картината е остра и ясна дори и при лоши метеорологични условия. Надеждният защитен гумен корпус предпазва инструмента от механични удари и осигурява сигурен захват.

Конструкцията на монокъла осигурява високо ниво на комфорт при наблюдения. Окулярът е оборудван с ергономична чашка от мека гума, която елиминира ефикасно външните отблясъци (и може лесно да бъде свалена, когато нямате нужда от нея). Монокълът стои удобно в ръката Ви и освен това е много приятен на допир. Удобният свалящ се ремък може лесно да се настрои според размера на ръката Ви. Монокълът се предлага в много стилна кутия за подаръци.

Монокълът е лек и няма да се уморите по време на продължителни наблюдения. Получавате стабилно и ясно изображение, когато държите монокъла в ръцете си. Този оптичен инструмент е универсален – както деца, така и възрастни могат да използват тази прекрасна монокулярна зрителна тръба, така че тя е идеалният инструмент, който да вземете със себе си на път. Ако желаете да имате стилен и елегантен аксесоар, купете монокъл Levenhuk Wise PLUS 8x32. Разширеният комплект съдържа всичко за правилната грижа за оптиката и сигурното транспортиране.

Комплектът включва:

  • Монокъл Levenhuk Wise PLUS 8x32
  • Капачка на лещата на обектива
  • Кърпа за почистване
  • Ремък
  • Торбичка
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция
Марка Levenhuk, Inc., USA
Гаранция, years доживотна
Размер на опаковката (Д x Ш x В), cm 6x19x9
Транспортно тегло, kg 0.36
Увеличение, x 8
Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm 32.0
Материал на оптиката BaK-4
Покритие на лещите цялостно многослойно
Изходен диаметър на зеницата, mm 4
Разстояние от очите, mm 13.6
Прагова стойност на резолюцията, ъглови секунди 8
Зрително поле, ° 7.5
Зрително поле, m/1000 m 131.3
Близък фокус, m 3
Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри ±4
Чашка на окуляр гума, removable
Тяло гумиран
Пълнеж на корпуса азот
Непромокаем True
Устойчивост на влага True
Херметично затворена конструкция True
Диапазон на работната температура,°C -15…+60
Калъф в комплекта True