Телескоп Meade Infinity 76 mm

379,95 лв. 360,95 лв.
  • Марка: Meade Instruments Corp.
  • Кат. номер: 72175
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Рефлекторният телескоп Meade Infinity 76 mm е качествен модел на начално ниво за първоначално запознаване с нощното небе. Основните характеристики на телескопа са лесно използване и широк комплект от принадлежности.

Телескопът е монтиран на азимутална вилкова монтировка. С нейна помощ можете да премествате оптичната тръба вертикално и хоризонтално. Навигацията по представляващите интерес за Вас обекти е бърза и лесна. Запознаването с инструмента и начина на работа с него ще Ви отнеме само няколко минути. Надеждният алуминиев триножник осигурява добра стабилност на инструмента. Ако е необходимо, можете да монтирате допълнителна поставка за принадлежности на краката на триножника.

Телескопът се доставя с всичко, от което се нуждаете, за да видите чудесата на нощното небе. Комплектът включва два окуляра, които Ви позволяват да изберете увеличение между 35x и 78x и визьор с червена точка, който Ви помага да откривате обектите, които искате да наблюдавате. Допълнително комплектът включва транспортна торба.

Също получавате държач за мобилен телефон за телескоп, който ще Ви позволи да правите снимки през телескопа. Той е идеален за заснемане на ярки и детайлни изображения на Луната, планети и други обекти като звездни купове. Държачът за мобилен телефон за телескоп на Meade е съвместим с много видове и размери мобилни телефони. Неговата конструкция включва няколко регулировки, които позволяват правилното позициониране на камерата на телефона в оптичния път на телескопа.

Изтеглете софтуер Autostar Suite Astronomers Edition от официалния уебсайт на производителя, който ще Ви помогне да започнете да се ориентирате бързо в цялото множество небесни обекти и ще Ви научи на основите на астрономията.

Характеристики:

  • Телескопът се доставя с всичко, от което се нуждаете, за да видите чудесата на нощното небе за пръв път
  • Рефлекторният телескоп 76 mm (3") осигурява ярки и детайлни изображения, което е идеално за наблюдения на наземни и небесни обекти
  • С прецизна лесна за работа азимутална монтировка
  • Доставя се с 2 окуляра за наблюдение на широка гама от обекти (Луната, планети или наземни обекти)
  • Държач за мобилен телефон, идеален за заснемане на вълнуващи изображения на Луната, планети и други обекти
МаркаMeade Instruments Corp.
Гаранция2 года
EAN0643824211230
Размер на опаковката (Д x Ш x В)84x35x22 cm
Транспортно тегло6.4 kg
Оптична конструкциярефлекторен телескоп
Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm76
Фокусно разстояние, mm700
Отношение на апертуратаf/9.2
Окуляри20 mm (35х), окуляр за пряко наблюдение, 9 mm (78x)
Визьорчервена точка
Триножникалуминий
Поставка за принадлежностиyes
Монтировкаазимутална, вилкова
Допълнителновключен е адаптер за смартфон
Наблюдаван обектназемни обекти, планети на Слънчевата система
Торбичка/калъф/чанта в комплектчанта
Калъф/чанта/раница в комплектаyes