Окуляр 2" Meade серия 5000 Mega WA 21 mm

829,95 лв. 788,45 лв.
  • Марка: Meade Instruments Corp.
  • Кат. номер: 71802
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Правилният окуляр е от огромно значение за всеки телескоп. В края на краищата защо да надничате през малка дупчица, когато можете да се насладите на зрелищен прозорец във Вселената и да разгледате всеки детайл? Окулярите Meade серия 5000 предлагат революционен нов напредък в разделителната способност, корекцията на изображението и разстоянието от очите на неустоими цени. Просто няма да повярвате как един висококачествен окуляр подобрява наблюдението Ви, без значение какъв телескоп притежавате. Вижте детайлната разделителна способност от край до край с луксозно голямо разстояние от очите. Ако смятате, че нашите окуляри от серията 5000 изглеждат добре отвън, изчакайте да видите небето през някой от тях.

Окулярите MWA със 100º видимо зрително поле в момента са най-широкоъгълните окуляри на Meade. Насладете се на ярки, остри, всеобхватни гледки към небето – толкова големи, че ще се почувствате все едно се разхождате по небето.

Тези парфокални окуляри Mega Wide Angle серия 5000 използват 9 оптични елемента, за да постигнат изображение с висок контраст с изключително остра корекция до ръба на огромното 100º видимо зрително поле. Тези лещи са с цялостно многослойно покритие с потъмнени краища и сгъваеми гумени чашки на окуляра.

За безкомпромисни изгледи, които правят всеки телескоп по-добър – поръчайте тези окуляри днес. Трябва да видите Вселената през един от тях, за да повярвате.

МаркаMeade Instruments Corp.
Гаранция2 года
EAN0643824209671
Размер на опаковката (Д x Ш x В)17x13x12 cm
Транспортно тегло1.04 kg
Фокусно разстояние, mm21
Зрително поле, °100
Потъмняване на страничните ръбовеyes
Парфокалниyes
Типултра широкоъгълен
Оптична схема7 елемента
Диаметър на тръбата, in2
Покритие на лещитецялостно многослойно покритие
Разстояние от очите, mm20
Подходящ за наблюдения, докато носите очилаyes
Водоустойчивyes
Чашка на окуляргума, сгъваема