Окуляр 2" Meade серия 5000 Mega WA 26 mm

939,95 лв. 892,95 лв.
  • Марка: Meade Instruments Corp.
  • Кат. номер: 75644
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Правилният окуляр е от огромно значение за всеки телескоп. В края на краищата защо да надничате през малка дупчица, когато можете да се насладите на зрелищен прозорец във Вселената и да разгледате всеки детайл? Окулярите Meade серия 5000 предлагат революционен нов напредък в разделителната способност, корекцията на изображението и разстоянието от очите на неустоими цени. Просто няма да повярвате как един висококачествен окуляр подобрява наблюдението Ви, без значение какъв телескоп притежавате. Вижте детайлната разделителна способност от край до край с луксозно голямо разстояние от очите. Ако смятате, че нашите окуляри от серията 5000 изглеждат добре отвън, изчакайте да видите небето през някой от тях.

Окулярите MWA със 100 градуса видимо зрително поле в момента са най-широкоъгълните окуляри на Meade. Насладете се на ярки, остри, всеобхватни гледки към небето – толкова големи, че ще се почувствате все едно се разхождате по небето.

Тези парфокални окуляри Mega Wide Angle серия 5000 използват 8 оптични елемента, за да постигнат изображение с висок контраст с изключително остра корекция чак до ръба на огромното 100-градусово видимо зрително поле. Тези лещи са изцяло с многослойно покритие с потъмнени краища и сгъваеми гумени чашки на окуляра.

За безкомпромисни изгледи, които правят всеки телескоп по-добър – поръчайте тези окуляри днес. Трябва да видите Вселената през един от тях, за да повярвате.

Характеристики:

  • Разстояние от очите 25 mm
  • 100-градусово видимо зрително поле
  • Изцяло с многослойно покритие
  • Диаметър на тръбата 2"
  • Гумени, сгъващи се надолу чашки на окулярите
МаркаMeade Instruments Corp.
Гаранция2 года
EAN0709942100549
Транспортно тегло0.744 kg
Водоустойчивyes
Фокусно разстояние, mm26
Подходящ за наблюдения, докато носите очилаyes
Зрително поле, °100
Разстояние от очите, mm25
Потъмняване на страничните ръбовеyes
Парфокалниyes
Типултра широкоъгълен
Оптична схема8 елемента
Диаметър на тръбата, in2
Материал на оптикатаоптично стъкло
Покритие на лещитецялостно многослойно покритие
Чашка на окуляргума, сгъваема