Зрителна тръба Levenhuk Blaze 50 PLUS

239,95 лв. 227,95 лв.
  • Марка: Levenhuk
  • Кат. номер: 67742
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Гледане на птици, пътуване и туризъм – със зрителната тръба Levenhuk Blaze 50 PLUS всяка дейност на открито ще Ви донесе още по-живи преживявания! Напредналата оптика с цялостно покритие създава ясни, остри и чисти изображения. Широкият диапазон на увеличение Ви позволява да наблюдавате в детайли обекти, разположени на различни разстояния. Лещата на обектива с висока апертура осигурява страхотна видимост през деня и в полумрак. Много е лесно да носите тази тръба със себе си благодарение на компактните ѝ размери. Тръбата се предлага във непромокаем корпус, което я прави устойчива на мъгла, дъжд и сняг. Зрителната тръба Levenhuk Blaze 50 PLUS е страхотен подарък за тези, които ценят високото качество и преносимостта.

Отличната оптика на тази зрителна тръба е изработена от висококачествено стъкло BK-7. Лещите и призмите са допълнително покрити с антирефлексно покритие, за да се намали загубата на светлина в инструмента до нула. Призмите са покрити със сребърно покритие, а лещите – със синьо покритие. Големият обектив събира много светлина, правейки създадените изображения ярки и остри дори при условия на слаба осветеност. Тръбата се предлага с професионален метален окуляр. Превъзходната оптика създава ярки и много детайлни изображения с естествени цветове. Корпусът е напълнен с азот, така че оптиката не се замъглява дори при висока влажност.

Още едно предимство на зрителната тръба Levenhuk Blaze 50 PLUS е нейната ергономична конструкция, която осигурява максимален комфорт при Вашите наблюдения. Чашката на окуляра от мека гума блокира страничната светлина. Голямото разстояние от очите Ви позволява да наблюдавате с очилата си, независимо дали това са очила с диоптър, или слънчеви очила.

Зрителната тръба Levenhuk Blaze 50 PLUS се предлага с лек удароустойчив корпус. Корпусът е херметически затворен, което предотвратява навлизането на прах, замърсяване и влага в инструмента. Комплектът включва калъф, който предпазва тръбата от пръски. Дори не е нужно да сваляте калъфа, за да започнете наблюдението – просто отворете ципа и сте готови за наблюдение. Това е особено полезно при наблюдаване при неблагоприятни атмосферни условия или на полето. При големи увеличения дори най-малката вибрация на инструмента може да повлияе значително върху качеството на изображението. Можете да сте сигурни, че това няма да се случи с тази тръба, тъй тя се предлага с надежден метален настолен триножник. Зрителната тръба Levenhuk Blaze 50 PLUS Ви осигурява чисти и стабилни изображения при всякакви настройки!

Комплектът включва:

  • Зрителна тръба Levenhuk Blaze 50 PLUS
  • Метален настолен триножник
  • Кърпа за почистване
  • Калъф за съхранение и транспортиране
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция
Марка Levenhuk, Inc., USA
Гаранция, years доживотна
Размер на опаковката (Д x Ш x В), cm 38.5x16.5x9.3
Транспортно тегло, kg 1.52
С увеличение True
Увеличение, x 12—36
Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm 50.0
Крива на оптичната ос не
Материал на оптиката BK-7
Покритие на лещите с цялостно покритие, син
Покритие на призмите с цялостно покритие, сребърно
Окуляр removable, metal
Диаметър на лещата на окуляра, mm 15.0
Диаметър на тръбата на окуляра, in 1,46
Изходен диаметър на зеницата, mm 4.2—1.4
Разстояние от очите, mm 22—19
Зрително поле, ° 2.8—1.5
Зрително поле, m/1000 m 48—25
Близък фокус, m 10
Чашка на окуляр гума
Тяло гумиран
Пълнеж на корпуса азот
Непромокаем True
Устойчивост на влага True
Херметично затворена конструкция True
Диапазон на работната температура,°C 0—35
Вградена светлозащита True
Монтировка 1/4
Включен е триножник True
Триножник настолен, метален
Възможност за свързване на допълнително оборудване камера с помощта на M42 T-образен пръстен и адаптер (не е включен; преди покупката винаги проверявайте съвместимостта на принадлежностите)
Приложение лов и спортове, туристически, за стационарни наблюдения
Калъф в комплекта True