Познавателна книга „Космос. Микросвят“, 2 тома

41,95 лв. 39,85 лв.
  • Марка: Levenhuk
  • Кат. номер: 78632
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Комплектът образователни книги включва две образователни книги, посветени на микросвета и астрономията. Двете са създадени специално за деца в училищна възраст. Написани са на лесен за разбиране език и съдържат цветни илюстрации. Можете да прочетете интересни факти, както и съвети как да извършвате наблюдения с оптични инструменти. Книгата се препоръчва за деца над 6-годишна възраст.

Познавателна книга „Невидимият свят“

Тази книга разказва за микроскопи и микросвета, включително бактерии, гъбички, чревни паразити, сюнгери, структурата на клетката и протозоите. Тя също така представя накратко историята на микроскопа и неговата конструкция. Описва интересни научни експерименти, които могат да бъдат проведени в домашни условия.

Познавателна книга „Космос. Непразна празнота“

Тази книга ще представлява интерес за тези, които се интересуват от космоса. Една от частите на книгата е посветена на телескопите и особеностите на астрономическите наблюдения, а друга – на структурата на Слънчевата система, нейните сателити, комети, галактики, мъглявини, звездни купове и други космически обекти.

Космос. Микросвят. Образователна книга“ в 2 тома е чудесна възможност детето да се запознае с две вълнуващи науки едновременно.

Спецификации
Автор „Невидимият свят“: О. Мазур
„Космос. Непразна празнота“: О. Мазур, Д. Савчин
Корица мека
Размер 200x200 mm
Страници „Невидимият свят“: 100
„Космос. Непразна празнота“: 148
Издателство Levenhuk Press
Година на издаване 2021
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!