Монокулярен микроскоп Levenhuk 2S NG

114,95 лв. 99,70 лв.
  • Марка: Levenhuk
  • Кат. номер: 25648
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Микроскопът Levenhuk 2S NG е базов микроскоп на атрактивна цена за начинаещи, деца и студенти. Микроскопът работи в режим на светло поле и Ви дава възможност да наблюдавате прозрачни образци и е с много добро отношение цена/качество. С увеличението си от 200х микроскопът Levenhuk 2S NG ще покаже на любителите-наблюдатели всичко, от което се нуждаят, за да започнат своите научни изследвания.

1,6" плоско-вдлъбнало огледало, използвано като източник на осветление в микроскопа Levenhuk 2S NG, осигурява светлината, необходима за наблюденията, и има няколко предимства, които го правят безопасно за използване от деца. Плоско-вдлъбнатото огледало е известно като най-безопасния метод на осветление; то не изисква отделно захранване и може лесно да се управлява лесно чрез регулиране на дисковата диафрагма.

Микроскопът Levenhuk 2S NG има окуляр 16x, който осигурява качествени изображения без аберации и система за грубо фокусиране с 0,8" интервали за фокусиране, което прави изображенията по-отчетливи.

Този модел има наклонена глава и предметна маса, така че Вие можете да регулирате удобно микроскопа на желаната от Вас позиция по време на наблюденията. Предметната маса има щипки за задържане на образците (една или две, колкото позволява предметната маса) на място. Надеждна метална конструкция осигурява стабилност на микроскопа.

Комплектът на микроскопа Levenhuk 2S NG включва:

  • Микроскоп
  • 1 обектив: 16x
  • 1 окуляр: H12,5x
  • Дискова диафрагма
  • Предметна маса с щипки
  • Плоско-вдлъбнато огледало
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Някои неща, които можете да видите с микроскопа:

Микроскопът Levenhuk 2S NG е съвместим с цифровите камери на Levenhuk (купуват се отделно). Камерите на Levenhuk се монтират в тръбата на окуляра вместо окуляр.

Марка Levenhuk, Inc., USA
Гаранция, years доживотна
Размер на опаковката (Д x Ш x В), cm 14x19.5x32.5
Транспортно тегло, kg 1.25
Тип биологичен
Глава монокулярен
Материал на оптиката оптично стъкло
Увеличение, x 200
Диаметър на тръбата на окуляра, mm 23.2
Окуляри H12, 5x
Обективи 16x (ахромат)
Предметна маса, mm 100x90
Характеристики на предметната маса с щипки
Диафрагма диск
Фокусиране грубо: 20 mm
Осветление огледало
Приложение училищен/образователен
Място на осветлението долно
Метод за изследване на светлото поле