Окуляр Meade серия 5000 Mega WA 10 mm 1,25”

679,95 лв. 645,95 лв.
  • Марка: Meade Instruments Corp.
  • Кат. номер: 71800
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Правилният окуляр е от огромно значение за всеки телескоп. В края на краищата защо да надничате през малка дупчица, когато можете да се насладите на зрелищен прозорец във Вселената и да разгледате всеки детайл? Окулярите Meade серия 5000 предлагат революционен нов напредък в разделителната способност, корекцията на изображението и разстоянието от очите на неустоими цени. Просто няма да повярвате как един висококачествен окуляр подобрява наблюдението Ви, без значение какъв телескоп притежавате. Вижте детайлната разделителна способност от край до край с луксозно голямо разстояние от очите. Ако смятате, че нашите окуляри от серията 5000 изглеждат добре отвън, изчакайте да видите небето през някой от тях.

Окулярите MWA със 100º видимо зрително поле в момента са най-широкоъгълните окуляри на Meade. Насладете се на ярки, остри, всеобхватни гледки към небето – толкова големи, че ще се почувствате все едно се разхождате по небето.

Тези парфокални окуляри Mega Wide Angle серия 5000 използват 9 оптични елемента, за да постигнат изображение с висок контраст с изключително остра корекция до ръба на огромното 100º видимо зрително поле. Тези лещи са с цялостно многослойно покритие с потъмнени краища и сгъваеми гумени чашки на окуляра.

За безкомпромисни изгледи, които правят всеки телескоп по-добър – поръчайте тези окуляри днес. Трябва да видите Вселената през един от тях, за да повярвате.

МаркаMeade Instruments Corp.
Гаранция2 года
EAN0643824209657
Размер на опаковката (Д x Ш x В)16x9x9 cm
Транспортно тегло0.64 kg
Фокусно разстояние, mm10
Зрително поле, °100
Потъмняване на страничните ръбовеyes
Парфокалниyes
Разстояние от очите, mm19.7
Подходящ за наблюдения, докато носите очилаyes
Типултра широкоъгълен
Оптична схема8 елемента
Диаметър на тръбата, in1,25
Покритие на лещитецялостно многослойно покритие
Водоустойчивyes
Чашка на окуляргума, сгъваема