Готварски термометър Levenhuk Wezzer Cook MT90

99,95 лв. 94,95 лв.
  • Марка: Levenhuk, Inc., USA
  • Кат. номер: 81397
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Levenhuk Wezzer Cook MT90 е усъвършенстван модел готварски термометъра с четири термосонди. Всяка от термосондите е свързана с гъвкав кабел с дължина 1 m. Уредът може да измерва температурата на няколко ястия, които се готвят едновременно, без значение къде е поставена храната: във фурната, на печката или на грила. Данните се показват на вградения екран: Цифрите са големи и контрастни и има вградено фоново осветление.

Под него се има бутони, които могат да включват и изключват уреда и фоновото осветление, също така да синхронизират термометъра с Ваше мобилно устройство. Останалите функции (избор на мерни единици, избор на вид месо, аларма за превишаване на температурата, графики на измерванията и т.н.) се предлагат чрез мобилното приложение Smart Life/Tuya Smart. Вижте инструкциите за информация относно начина на сдвояване на термометъра с Вашия смартфон.

Термосондата Levenhuk Wezzer Cook MT90 може да измерва не само температурата на храната, но и на много други субстанции. Тя може да се използва за измерване на температурата на въздуха, водата и почвата – стойностите ще бъдат измерени точно. При спешни случаи може да служи като медицински термометър и да измерва телесната Ви температура, ако се чувствате зле. Любителите на чая могат да използват уреда за поддържане на условията за запарване на избраната напитка, а туристите с раници могат да го използват, за да следят температурата в преносима хладилна чанта.

Уредът има елегантен дизайн, а корпусът му е изработен от много здрава пластмаса ABS. Уредът се захранва от акумулаторна батерия, която може да се зарежда чрез кабел Тип-C. Има функция за автоматично изключване.

Основни характеристики:

  • Четири отделни термосонди
  • Гъвкави кабели за по-удобно поставяне на термосондите
  • Захранване с батерии; за пестене на енергията на батерията – функция за автоматично изключване
  • Разширени функции чрез мобилното приложение Smart Life/Tuya Smart

Комплектът включва:

  • Готварски термометър
  • Кабел Тип-С
  • Ръководство за потребителя и гаранционна карта
МаркаLevenhuk, Inc., USA
Гаранциядоживотна
EAN5905555016313
Размер на опаковката (Д x Ш x В)17x12x4 cm
Транспортно тегло0.285 kg
Измервателен диапазон на закрито−20°C to +300°C (−4°F to +572°F)
Измервателен диапазон на открито−20°C to +300°C (−4°F to +572°F)
Брой на екраните1
Налично е осветлениеyes
Място на употребана закрито, на открито
Типтермосонда
Вградени функциитермометър
Конструкцияцифрови
Приложениеза домашна употреба
Измервателни единици°C, °F
Тип на екранамонохроматичен
Захранванебатерия 502030, 4,2 V (зареждане чрез кабел Тип-C, включен)
Тялоиздръжлива пластмаса ABS
Допълнителнофункция за автоматично изключване, индикатор за изтощена батерия, размер на сондата: 100 mm (дължина на кабела 1 m), съвместимост с мобилното приложение Smart Life/Tuya Smart