Адаптер за смартфон Levenhuk A10

65,95 лв. 62,65 лв.
  • Марка: Levenhuk
  • Кат. номер: 68766
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Адаптерът за смартфон Levenhuk A10 е много полезен аксесоар за всекиго, който се интересува от астрофотография или заснема дивия свят или микрокосмоса. Адаптерът Ви позволява да инсталирате на Вашия телескоп, микроскоп, бинокъл или зрителна тръба всеки модел на смартфон. Вече може да правите снимки на пръстените на Сатурн, да записвате качествени видеоклипове на препускащо стадо диви свине, да заснемате движещи се ресни и да фотографирате много други интересни неща, като ще можете да ги изпратите мигновено по имейла на своите приятели или да ги публикувате в Instagram!

Сглобяването е много лесно – инсталирате адаптера на окуляра на своя оптичен инструмент и след това включвате своя смартфон към адаптера. Всичко, което трябва да направите, е да включите камерата на смартфона, да я центрирате и да фокусирате Вашето оптично устройство, за да получите чисти и ясни изображения на наблюдаваните обекти.

Адаптерът за смартфон Levenhuk A10 наистина е универсален – може да го използвате с всеки модел смартфон, който е с ширина между 53 mm и 102 mm (2,1"–4"). Няма ограничение за височината на смартфона.

Употреба: Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Снимки с адаптер за смартфон Levenhuk A10, заснети от Корт Крамер:

Снимки с адаптер за смартфон Levenhuk A10, заснети от Майк Уиснър:

Марка Levenhuk, Inc., USA
Гаранция, years 0,5
Размер на опаковката (Д x Ш x В), cm 18x10.5x5
Транспортно тегло, kg 0.16
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!