Комплект за изследователи Levenhuk Discovery Basics EK10

8,49 лв. 8,07 лв.
  • Марка: Discovery
  • Кат. номер: 79659
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

discovery_logo_02

Каналът Discovery Channel информира, забавлява и вдъхновява своите зрители по цялото земно кълбо за света в цялото му разнообразие и предизвикваща удивление същност. Като предлага на милиони хора възможността да го открият и да задоволят любопитството си, Discovery предлага интригуваща комбинация от истории в различни жанрове, включително наука и технология, изследване, приключения, история и дълбоки задкулисни проблясъци за хората, местата и организациите, които оформят и споделят света, в който живеем.

С гордост представяме серията оптични продукти Discovery, произведени от Levenhuk и одобрени от Discovery.


Комплектът Levenhuk Discovery Basics EK10 включва шест принадлежности. Това е страхотен комплект за изследователи и туристи. Неговата функционалност ще осигури завършеност на всеки многодневен преход и ще помогне да решите много от възникващите ежедневни задачи. Това е компактно устройство, предлагащо конструкция с разделен корпус, което изисква батерии за захранване на фенерчето.

Устройството се състои от три елемента. Малкото огледало и свирката са в краищата на първия елемент: можете да подадете сигнал при спешен случай и да посочите настоящото си местоположение. Вторият елемент има малка кръгла лупа за наблюдение на малки обекти и за четене. Това помага при разчитане на карти и изследване на детайлите на света около Вас. Третият елемент включва компас за ориентиране, термометър за проверка на метеорологичните условия и фенерче за даване на светлинни сигнали и осветяване на пътя.

Levenhuk Discovery Basics EK10 е многофункционален инструмент, който е полезен за любителите на дейности на открито.

Основни характеристики:

  • Шест полезни устройства в един инструмент
  • Разделен корпус и удобна за пътуване конструкция
  • Идеалният избор за изследователи и туристи
МаркаDiscovery
Гаранция2 года
EAN5905555015644
Размер на опаковката (Д x Ш x В)10x3x3 cm
Транспортно тегло0.045 kg
Типмногофункционален инструмент
Конструкцияразделен корпус
Функциикомпас, свирка, термометър, огледало, лупа, фенерче
Захранванефенерче: CR1220 – 1 бр. (не е включена)
Приложениеизследване на природата