Монокъл Levenhuk Wise PLUS 10x42

129,95 лв. 123,45 лв.
  • Марка: Levenhuk
  • Кат. номер: 67740
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Искате да видите повече? Просто вземете монокъла Levenhuk Wise PLUS 10x42 с Вас! Невероятно компактният му размер означава, че той ще влезе лесно в джоб или малка чанта. 10-кратната увеличителна мощност е достатъчна за наблюдение на значително отдалечени обекти, а широкото зрително поле е идеално за панорамни полеви наблюдения. Лещите с висока апертура създават ярки и живи изображения, дори в полумрак. Монокълът Levenhuk Wise PLUS 10x42 не се страхува от лошото време – дъждът и мъглата няма да попречат на Вашите наблюдения. Независимо дали се разхождате из града, пеша, карате каяк, наблюдавате птици – каквото и да правите, монокълът Levenhuk Wise PLUS 10x42 Ви носи повече радост и вълнение!

Оптиката на монокъла Levenhuk Wise PLUS 10x42 е по-добра от тази, използвана в най-добрите марки бинокли в света. Голямата 42 mm леща на обектива Ви позволява да получавате ярки изображения, дори и при условия на слаба осветеност. Оптиката на този монокъл е изработена от висококачествено стъкло BaK-4. Всички оптични елементи са с цялостно многослойно покритие, благодарение на което полученото изображение е толкова остро и чисто и с отлична цветова гама. Корпусът е напълнен с азот, така че оптичните елементи не се замъгляват дори при внезапни температурни промени. Монокълът Levenhuk Wise PLUS 10x42 създава ясни изображения при всякакви условия!

Конструкцията на монокъла осигурява високо ниво на комфорт при наблюдения. Окулярът е оборудван с ергономична чашка от мека гума, която елиминира ефикасно външните отблясъци (и може лесно да бъде свалена, когато нямате нужда от нея). Монокълът стои удобно в ръката Ви и освен това е много приятен на допир. Удобният свалящ се ремък може лесно да се настрои според размера на ръката Ви. Монокълът се предлага в много стилна кутия за подаръци.

Монокълът Levenhuk Wise PLUS 10x42 има голямо разстояние от очите, което прави наблюденията изключително удобни, особено за тези, които носят очила. Отличният монокъл с висока мощност е компактен и лесен за използване. Дори и да не сте използвали оптичен инструмент преди това, ще разберете как да го настроите и ще започнете да наблюдавате. Потърсете ръководството за потребителя в комплекта, което ще Ви помогне. Монокълът Levenhuk Wise PLUS 10x42 също може да се използва за наблюдение на спортни събития, концерти или представления. Можете да сте сигурни, че ще видите всичко в детайли с най-добрия монокъл с висока мощност Levenhuk Wise PLUS 10x42!

Комплектът включва:

  • Монокъл Levenhuk Wise PLUS 10x42
  • Капачка на лещата на обектива
  • Кърпа за почистване
  • Ремък
  • Торбичка
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция
Марка Levenhuk, Inc., USA
Гаранция, years доживотна
Размер на опаковката (Д x Ш x В), cm 6x19x9
Транспортно тегло, kg 0.48
Увеличение, x 10
Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm 42.0
Материал на оптиката BaK-4
Покритие на лещите цялостно многослойно
Изходен диаметър на зеницата, mm 4
Разстояние от очите, mm 13.6
Прагова стойност на резолюцията, ъглови секунди 7
Зрително поле, ° 5.8
Зрително поле, m/1000 m 101.6
Близък фокус, m 4
Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри ±4
Чашка на окуляр гума, removable
Тяло гумиран
Пълнеж на корпуса азот
Непромокаем True
Устойчивост на влага True
Херметично затворена конструкция True
Диапазон на работната температура,°C -15…+60
Калъф в комплекта True